Lahjakortti

Yllätä läheisesi lahjakortilla Helsingin upeimpaan hotelliin.

Unohtumaton lahja

Anna lahjaksi yhden tai kahden yön hotellilahjakortti tai upea ilta yksityisellä saunaosastolla merinäkymin.

Valitse Koti

On monta syytä valita Koti, tässä kuusi.

Enemmän tilaa

Huoneistomme ovat kunnon koteja, joissa voit tehdä ruokaa, pestä pyykkiä tai tehdä etätöitä. Huoneistovalikoima on 35m studioista yli 100m perheasuntoihin.

Viivy pidempään

Meillä voit viipyä yön, viikon tai kuukausia. Mitä pidempään viihdyt, sen edullisemmaksi vuorokausihinta muodostuu. Suuri osa asiakkaistamme viipyy pidempään.

Edut yrityksille

Mikäli yrityksellänne on säännöllistä majoitustarvetta, tarjoamme edullisia yrityssopimuksia. Sopimus takaa aina edulliset hinnat ja markkinoiden parhaat majoitusehdot.

Paras asiakaskokemus

Hotellien korkea laatu, ystävällinen henkilökunta ja asumisen vaivattomuus ovat mahdollistaneet Helsingin korkeimman asiakastyytyväisyyden useina vuosina peräkkäin. Aina uudestaan palaavat asiakkaat ovat paras merkki siitä.

Concierge-palvelut

Tarjoamme arkea helpottavat concierge-palvelut, olipa sitten kyseessä pieni tai iso asia: pesulapalvelu, kodinhoito, kauppakassi, kuljetukset, postipalvelu, nikkarointi. Saat henkilökohtaista tarpeesi huomioivaa palvelua. 

Parempi varustelu

Jokaisessa huoneistossamme on täydellisesti varusteltu keittiö, pyykinpesukone kuivurilla ja tyylikäs kalustus. Tasokkaat parivuoteet ja ylelliset liinavaatteet takaavat parhaat unet. Huoneistoissa on myös aina mahdollisuus etätöihin.