Meistä

Koti Hotel

Hotellin ja asunnon parhaat puolet – samassa paketissa.

cropped-taustakuva-gradient-1

Meistä

Koti on yhdistelmä hotellin ja asunnon parhaita puolia. Asiakkaana saat hotellin palvelut ja tasokkaat huoneistot, mutta voit asua ja elää kuin kotona. Kodissa voit tehdä itse ruokaa, pestä pyykkiä, kutsua ystäviä kylään tai tehdä etätöitä.

Jokaisessa huoneistossamme on tasokas täysin varusteltu keittiö, tilava kylpyhuone pesukoneella ja kuivausrummulla, sekä laadukas kalustus ja sisutus.

Mikäli et halua tehdä itse ruokaa, on Kodin yhteydessä ravintola ja aamiaismahdollisuus. Henkilökuntamme auttaa sinua tekemään olostasi joka päivä mahdollisimman mukavan.

Valitse Koti

On monta syytä valita Koti, tässä kuusi.

Enemmän tilaa

Huoneistomme ovat kunnon koteja, joissa voit tehdä ruokaa, pestä pyykkiä tai tehdä etätöitä. Huoneistovalikoima on 35m studioista yli 100m perheasuntoihin.

Viivy pidempään

Meillä voit viipyä yön, viikon tai kuukausia. Mitä pidempään viihdyt, sen edullisemmaksi vuorokausihinta muodostuu. Suuri osa asiakkaistamme viipyy pidempään.

Edut yrityksille

Mikäli yrityksellänne on säännöllistä majoitustarvetta, tarjoamme edullisia yrityssopimuksia. Sopimus takaa aina edulliset hinnat ja markkinoiden parhaat majoitusehdot.

Paras asiakaskokemus

Hotellien korkea laatu, ystävällinen henkilökunta ja asumisen vaivattomuus ovat mahdollistaneet Helsingin korkeimman asiakastyytyväisyyden useina vuosina peräkkäin. Aina uudestaan palaavat asiakkaat ovat paras merkki siitä.

Concierge-palvelut

Tarjoamme arkea helpottavat concierge-palvelut, olipa sitten kyseessä pieni tai iso asia: pesulapalvelu, kodinhoito, kauppakassi, kuljetukset, postipalvelu, nikkarointi. Saat henkilökohtaista tarpeesi huomioivaa palvelua. 

Parempi varustelu

Jokaisessa huoneistossamme on täydellisesti varusteltu keittiö, pyykinpesukone kuivurilla ja tyylikäs kalustus. Tasokkaat parivuoteet ja ylelliset liinavaatteet takaavat parhaat unet. Huoneistoissa on myös aina mahdollisuus etätöihin.

Sijainti

Koti on keskustassa lähellä kaikkea.

KOTI Ullanlinna

Upeat design huoneistot Helsingin keskustassa, lähellä kaikkea.

KOTI Katajanokka

Uusi boutique huoneistohotelli vanhassa makasiinirakennuksessa.

Varaa huone

Varaa huone verkkokaupastamme, lähetä sähköpostia (hello@bobw.co) tai soita asiakaspalveluumme (+358 942 450 197). Pidemmissä varauksissa voit pyytää tarjouksen ottamalla yhteyttä myyntiin.